marketing strategie ontwikkelen, laten schrijven, marketing uitbesteden, contentstrategie

Alles wat je altijd al wilde weten & meer

Multicolor: meer dan één kleur: niet zwart wit. En zo is het ook met marketing. Er is geen quick fix, geen zwart-witte oplossing of strategie. Het is een samenspel van meerdere factoren en middelen. Creativiteit, vernieuwing en resultaten: daar doe ik het allemaal voor.

Met Multicolor Marketing werk ik als multidisciplinair marketeer voor uiteenlopende bedrijven. Ik zet graag impactvolle campagnes op in lijn met de doelen van mijn klanten. Dat doe ik met een frisse blik, enthousiasme en scherpe vragen.  Want: als je een omelet wilt bakken moet je eieren breken. Dat zorgt voor een duidelijk plan en een soepele uitvoering. Zodat jij gewoon meer tijd hebt voor dat waar je goed in bent. Kijk, en dat maakt mij dan weer blij. 

marketing strategie ontwikkelen, laten schrijven, marketing uitbesteden, contentstrategie

Let's get personal

Anouk, aangenaam.

Overdag ben ik lekker actief bezig met het maken van creatieve campagnes, het creëren van content of het uitwerken van een brand strategie. Hierbij wissel ik het tot in de puntjes analyseren van data af met mijn handen uit mijn mouwen steken. Dit gebeurt enkel en alleen onder het genot van een lekkere cappuccino en een zelfgebakken zuurdesembrood. Lekker hipster hè.

In de avonduren ga ik er ook graag op uit en kun je me vinden op mijn yogamat, in het bos met teckel Frits of in een gezellig restaurant met goede wijn.

Ik heb een breed scala aan interesses én probeer graag nieuwe dingen uit. Een bruiloft in India bijwonen, sigaren rollen in Cuba, beurs organiseren in Chicago? Let's go!

Mijn kennis & ervaring in marketing en communicatie heb ik opgedaan tijdens mijn opleiding, maar nog belangrijker, ook in de praktijk. Na 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt in het bedrijfsleven was voor mij de keuze voor mezelf te beginnen precies de juiste keuze. In Multicolor kan ik alles kwijt én vinden. Creativiteit, passie en vrijheid.

Mijn kinderen zijn mijn grootste fans en ik vind persoonlijk en warm contact met mijn klanten erg belangrijk.

Wat anderen zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Geen open eindjes"
Multicolor Marketing staat voor vernieuwing en veel creativiteit. Anouk weet waar ze het over heeft en geeft altijd eerlijk en straight to the point advies. Bij Multicolor Marketing geen open eindjes, maar altijd de puntjes op de i. Anouk heeft in een korte tijd veel voor ons aangepakt, naar uiterste tevredenheid. 
marketing strategie ontwikkelen, laten schrijven, marketing uitbesteden, contentstrategie
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Efficiënt & creatief" 
Sinds ik met Multicolor Marketing samenwerk sluiten onze communicatie-uitingen aan bij ons verhaal. Alles is gestroomlijnd dankzij de professionele aanpak van Anouk.  Daarbij ontbreekt het niet aan creativiteit. Geen voor de hand liggende campagnes, maar net iets anders. Uiteraard iets wat aansluit bij onze doelgroep en ons verhaal vertelt.
marketing bureau uitbesteden weert midden limburg
Ms. Nameless
Add Your Stars

Typisch Multicolor Marketing

Multicolor Marketing Bureau Weert

Persoonlijk contact

Hoe en wanneer het jou uitkomt.Je bent altijd welkom maar ik kom net zo graag bij jou langs.

Multicolor Marketing Bureau Weert

Creatieve oplossingen

Geen standaard praatjes en dito oplossingen. Maar net datgene wat jou kan onderscheiden van een ander.
Multicolor Marketing Bureau Weert

Eerlijk advies

Ik draai er niet om heen, je krijgt altijd eerlijk en helder advies. Straight to the point.
Multicolor Marketing Bureau Weert

Multidisciplinair 

Op zoek naar iemand die meerdere marketing disciplines beheerst, zodat je niet op zoek hoeft naar meerdere bureau's? I'm your man! Ehm woman.

Wat kan ik voor jou doen?